6942608077 Κολαΐτη, Χιονάτα, Κεφαλονιά dionkolaitis77@gmail.com

 

 

Διονύσης Βασ. Κολαΐτης
Μεταλλικές Κατασκευές - Κουφώματα - Κάγκελα | ΚεφαλονιάΗ εταιρεία Κολαΐτης Metal Constructions έχει έδρα στα Χιονάτα Κεφαλονιάς και δραστηριοποιείται από το 1998 σε παντός είδους μεταλλικές κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου, κουφώματα αλουμινίου και PVC, κάγκελα και μεταλλικά κτίρια.

Στην εταιρεία μας δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του χώρου της κατασκευής και της ανακαίνισης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


 

Μεταλλικά κτίρια υψηλών προδιαγραφών

Μεταλλικά κτίρια υψηλών προδιαγραφών

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή παντός είδους βιομηχανικών μεταλλικών κτιρίων και σκελετών, από κτίρια υψηλής αντοχής μέχρι μικρομεσαίες κατασκευές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουφώματα αλουμινίου

Κουφώματα αλουμινίου

Σύγχρονη τεχνολογία, εξαιρετική αντοχή, θερμομόνωση και ηχομόνωση σε κάθε εφαρμογή συρόμενων, ανοιγόμενων, πτυσσόμενων προϊόντων, και συστημάτων ρολών και σίτας.

Συστήματα PVC

Συστήματα PVC

Πόρτες και παράθυρα παντός τύπου για κάθε άνοιγμα και διάσταση για εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή αντοχή και δυνατότητα προσαρμογής στο χρώμα και το στυλ που επιθυμείτε.

Μεταλλικά κάγκελα

Μεταλλικά κάγκελα

Κατασκευάζουμε κάγκελα σιδήρου, αλουμινίου και inox με δυνατότητα εφαρμογής σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μοναδικό μοντέρνο ή κλασικό design.