6942608077 Κολαΐτη, Χιονάτα, Κεφαλονιά dionkolaitis77@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Διονύσης Βασ. Κολαΐτης
Μεταλλικές Κατασκευές - Κουφώματα - Κάγκελα | Κεφαλονιά


Στην εταιρεία Κολαΐτης Metal Constructions έχουμε εντρυφήσει στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών ελαφρού και βαρέως τύπου, με εξειδίκευση στους μεταλλικούς σκελετούς κτιρίων και τα κουφώματα αλουμινίου και PVC.

Η έμπειρη ομάδα μας, αποτελούμενη από εξειδικευμένους τεχνίτες στον τομέα της επεξεργασίας μετάλλων, βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει και να δώσε λύσει σε κάθε ζήτημα μεταλλικής κατασκευής.

Δίνουμε ξεχωριστή σημασία στην ποιότητα και τα υλικά των κατασκευών μας ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τη χρήση και τις κλιματολογικές συνθήκες του νησιού μας.

Επιδιώκουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά σε κάθε έργο νέας κατασκευής ή ανακαίνισης ήδη υπάρχοντος χώρου.


 


 

     
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ - ΣΚΕΛΕΤΟΙ
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή παντός είδους βιομηχανικών μεταλλικών κτιρίων και σκελετών, από κτίρια υψηλής αντοχής μέχρι μικρομεσαίες κατασκευές.
 
     
     
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Σύγχρονη τεχνολογία, εξαιρετική αντοχή, θερμομόνωση και ηχομόνωση σε κάθε εφαρμογή συρόμενων, ανοιγόμενων, πτυσσόμενων προϊόντων, και συστημάτων ρολών και σίτας.
 
     
 
     
 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC
Πόρτες και παράθυρα παντός τύπου για κάθε άνοιγμα και διάσταση για εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή αντοχή και δυνατότητα προσαρμογής στο χρώμα και το στυλ που επιθυμείτε.
 
     
     
 
ΚΑΓΚΕΛΑ & ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ
Κατασκευάζουμε κάγκελα σιδήρου, αλουμινίου και inox με δυνατότητα εφαρμογής σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μοναδικό μοντέρνο ή κλασικό design.
 
     
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.